Dagmar Aben

Ik leef twee uitersten en ben alles daartussenin

Ik ervaar en beleef mijn leven intens. Soms dreig ik te verdrinken in de stille oceaan echter leer ik daar te surfen op de hoogste golven.

Ik resoneer op de diepe onderstromen. Ik voel dat wat niet gezegd wordt maar wel (onbewust) naar gehandeld wordt. Het bewust zijn van het onderbewuste kan uitdagend zijn en is tevens mijn grootste kracht.

 

Hartsverbinding

In het hart is geen goed of fout aanwezig. Daar is het precies zoals het is. Het is de (ego) mind die (ver)oordeelt en (over)heerst.

Zodra je (ego) structuren, patronen, programmeringen en overtuigingen hebt weten doorgronden dan weet je hoe je leven precies loopt en heeft gelopen zoals het heeft moeten lopen.

Mijn ondernemerschap is begonnen met Hartenvolger.nl en is ontstaan uit mijn persoonlijke verhaal waarin ik traumatische ervaringen heb weten te transformeren in kracht en nieuwe levensenergie.

 

Jezelf zijn

Een groot deel van mijn leven heb ik in de flightfreezefight stand geleefd. Een periode waarin stress, onzekerheid en negativiteit met regelmaat aanwezig was. Het was een tijd waarin ik door angst veel heb gelaten van wat ik graag had willen doen.

Sinds mijn 20e ben ik mezelf bewust gaan bevrijden van alles wat mij weerhoudt om van mezelf te laten horen, zien en uiten.

 

Ont-dekkingsreis

Ik ben de wereld gaan bekijken als een spiegel die laat zien waar ik geraakt wordt en plek voor mag maken. Daarnaast train ik mezelf dagelijks om te zijn met 'dat wat is'.

Wanneer het lukt vol aanwezig te zijn in het nu ervaar ik eenheid in verbinding met mezelf en alles om me heen. Het voelt als hartsverbinding met de bron waar enkel liefde, vertrouwen en overvloed aanwezig is.

Ik daag mezelf uit om mijn omgeving te zien als een magisch speelveld. Een plek waarin ik de ruimte kan scheppen om lekker te leven ongeacht wat er gebeurd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar Aben en ik geniet van het buitenleven op een boerderij met twee katten in de mooie omgeving Gewande (Den Bosch). 

Ik heb liefdevolle mensen om me heen die mijn leven opfleuren en ik uit me graag in creativiteit; zingendansen en creëren.

Investeren doe ik het liefst in ervaring en persoonlijke ontwikkeling en ik word blij van de natuur, humor, schoonheid en harmonie.

Ik waardeer geraaktheid en authenticiteit en ambieer een wereld waarin ieder volledig kan zijn wie hij of zij werkelijk is.

Met mijn bedrijf organiseer ik bijeenkomsten, maak ik gebruik van coaching met verschillende methoden en technieken en geef ik klankreizen.


​​

helende-klanken

helende klanken verzorgt klankreizen voor inzicht, ontspanning en verwerking. Hierbij gebruik ik o.a. de gong, klankschaal, klankbuizen en drum in combinatie met stemklank.

De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage. Ieder orgaan reageert op een andere frequentie. Klank masseert opgekropte energie uit het lijf en zorgt er op deze manier voor dat er weer een natuurlijke doorstroming op gang kan komen.

Lage tonen werken bijvoorbeeld vaak aardend en helpen je uit je hoofd te komen. Daarnaast kunnen bepaalde tonen je emoties raken wat betekent dat er iets los mag komen en geheeld mag worden.

 

Hartenvolger & hartenliefs

Met hartenliefs maak ik sieraden en cadeautjes voor meer verbinding met het hart en via hartenvolger organiseer ik creatieve workshops en events met zang, dans en creativiteit waarin jij kunt ervaren hoe het is om helemaal vrij jezelf te zijn.
 


Werkervaring

Voor mijn ondernemerschap werkte ik ruim 7 jaar als (vak)therapeut en persoonlijk begeleider op diverse plekken binnen de GGZ met een diversiteit aan doelgroepen van traumabehandeling tot TBS. Wil je hier meer over weten? Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.

Naast de 4 jarige HBO studie creatieve therapie heb ik een breed scala aan opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere: MBO grafisch ontwerpenNeuro Linguistisch Programmeren (NLP)Emerging Body Language (EBL), energetische therapie/ natuurgeneeskunde en systemisch opstellen (het nieuwe opstellen).

 

 

 


#jezelfzijn #onveiligheid #agressie #innerlijkkind #trauma #seksueelmisbruik #immuunsysteem #diabetes #glutenintolerantie #allergie #stress #angst #verdriet #depressie #burnout #zelfvertrouwen #liefde #vrijheid #expressie #creativiteit #zingen #dansen #muziek #coaching #events #klankheling #gongbad #lightlanguage #NLP #EBL #systemischwerken #familieopstellingen #hetnieuweopstellen #jehartvolgen #rust #ontspanning #gewande #denbosch

© 2018 - 2021 ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel