Hartsverbonden lekker leven

In het hart is geen goed of fout aanwezig. Daar is precies alles zoals het is. Het is de (ego) mind die (ver)oordeelt en (over)heerst.

Zodra je (ego) structuren, patronen, programmeringen en overtuigingen hebt weten doorgronden dan weet je hoe je leven precies loopt en heeft gelopen zoals het heeft moeten lopen.

Hartenvolger is ontstaan vanuit mijn persoonlijke verhaal van trauma en oud zeer dat heeft kunnen transformeren tot kracht, vreugde en levensenergie.

Jezelf zijn

Het is een hele ont-dekkingsreis om mijn eigen leven te leven. Daarbij mag ik een boel angsten doorgronden. Hieronder lag een oude pijn trigger verborgen ligt: 'Het verlies van mijn veiligheid uit vrees voor mijn leven door gewoonweg mezelf te zijn'.

Een groot deel van mijn leven voelde ik me vast zitten. Ik voelde me gevangen in situaties en ervoer me onvrij bij mijzelf. Ik ontwikkelde een overlevingsstrategie om mezelf veilig te stellen. Zo leerde ik anderen haarfijn doorgronden en wist ik hoe ik precies mee kan bewegen met mijn omgeving om 'onzichtbaar' te zijn. Hiermee remde ik mezelf in spontaan bewegen en van mezelf te laten horen en zien.

Daardoor heb ik veel (toffe) dingen in mijn leven niet aangedurfd en gelaten. Wat zorgde voor een vicieuze cirkel: teleurgesteld en boos zijn op mezelf waarmee ik nog meer afbreuk deed aan 'mezelf zijn'. 

Ont-dekkingsreis

Toch is al die tijd mijn hart tegen me blijven spreken. Ze heeft me nooit in de steek gelaten ook al wist mijn hoofd (angst) het een lange tijd te winnen. Doordat ik leerde toegeven aan het stemmetje in mijn hart ervoer ik steeds meer bewegingsvrijheid. Ik leerde zaken aankijken die niet dienend zijn en het werd een uitdaging om elke confrontatie in mijn leven aan te gaan.

Zo ben ik de wereld om mij heen gaan zien als een spiegel. Een reflectie die me weerspiegelt waar ik geraakt wordt en wat ik hierin mag doorvoelen om vrijer te kunnen leven. Daarbij train ik mezelf dagelijks om ruimte te geven aan dat wat er door mij heen wil stromen.

Ik ervaar door te zijn (en spelen) met 'dat wat er is' een bijzondere intuïtieve harmonieuze verbinding met mezelf en alles om me heen. Ik zie het als hartsverbinding met de bron waar enkel liefde, vertrouwen en overvloed aanwezig is. Deze connectie zorgt ervoor dat ik alles om mij heen als een soort magisch speelveld ben gaan zien. Een plek waarin ik mezelf de ruimte geef om lekker te leven ongeacht wat er ook gebeurd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar en ik geniet van het buitenleven op een boerderij met twee katten in de mooie omgeving ‘Gewande’ nabij Den Bosch.

Ik heb een fijn netwerk aan liefdevolle mensen om me heen die mijn leven opfleuren en ik doe niets liever dan mezelf uiten in creativiteit; zingen, dansen en creëren.

Investeren doe ik graag in ervaring en persoonlijke ontwikkeling en genieten kan ik van de natuur, humor, schoonheid en harmonie.

Ik waardeer geraaktheid en authenticiteit en ambieer een wereld waarin ieder volledig kan zijn wie hij of zij werkelijk is.

Werkervaring

Voor mijn ondernemerschap werkte ik ruim 7 jaar als (vak)therapeut en persoonlijk begeleider op diverse plekken binnen de GGZ met een diversiteit aan doelgroepen van traumabehandeling tot TBS. Wil je hier meer over weten? Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.

Naast de 4 jarige HBO studie voor  ‘creatieve therapie‘ heb ik een breed scala aan opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere: MBO Grafisch ontwerpenNeuro Linguistisch Programmeren (NLP)Emerging Body Language (EBL), energetische therapie/ natuurgeneeskunde en systemisch opsteller (het nieuwe opstellen).

Contact opnemen

 


#jezelfzijn #onveiligheid #agressie #innerlijkkind #trauma #seksueelmisbruik #immuunsysteem #diabetes #glutenintolerantie #allergie #stress #angst #verdriet #depressie #burnout #zelfvertrouwen #liefde #vrijheid #expressie #creativiteit #zingen #dansen #muziek #coaching #events #soundhealing #soundactivation #klankreis #gongbad #lightlanguage #lichttaal #lichtcode #NLP #EBL #systemischwerken #familieopstellingen #hetnieuweopstellen #jehartvolgen #volgjehart #vrijheid #rust #ruimte #ontspanning #lekkerleven #gewande #denbosch

© 2018 - 2021 ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel